2Lips Studio a apărut în Iași în urmă cu peste 15 ani, când lumea abia înțelegea și învăța ce înseamnă să lucrezi online. Am ales să ne promovăm altfel, tocmai de aceea noi ne întâlnim ACUM.

Studio-ul nostru este localizat în 2 puncte din Iași, ambele foarte aproape de mijloace de transport în comun, universități și centre comerciale.

Avem o echipă numeroasă. Ne mândrim cu faptul că avem colaborări de lungă durată cu majoritatea fetelor. Am decis să lăsăm colegele noastre să spună motivele.

Studio si echipa

Videochat

De ce videochat? Pentru că știi ce vrei și știi că acest job îți oferă posibilitatea să îți îndeplinești visele. Ca orice alt job, cel de model de videochat presupune un loc de muncă cu program, contract de muncă înregistrat, un regulament, drepturi și obligații, și o echipă alături de care vei lucra.

Lucrăm în conformitate cu legislația în vigoare, între studio și model existând un contract legal încheiat, și nu o altă formă de colaborare.

Câștiguri

 

De ce 2Lips Studio

Studio-ul cu care lucrezi trebuie să te susțină, să te ajute și să te îndrume în direcția potrivită. Un studio performant este acela care te întâmpină cu oameni cu experiență, aparatură performantă și ambient plăcut. Totul contează atunci când dorești să ai rezultate.  2Lips Studio este pregătit să te ajute să devii un model bun, un model de chat glamour.

Echipa

La 2Lips Studio întâlnești o echipă tânără, optimistă, orientată spre rezultate, și foarte important, cu o  bogată experiență în videochat, adult și non-adult. Experiența acumulată în cei peste 12 ani ne oferă posibilitatea de a ajuta orice model să obțină câștigurile dorite. Bun venit în domeniul videochat-ului glamour!

Suntem aici pentru tine. Lasă-ne un mesaj și hai să discutăm despre aspirațiile tale!

TOP