Profilul modelului de videochat

“Criterii de alegere a job-ului:

  1. Să-mi asigure banii necesari pentru cheltuielile fixe
  2. Să îmi ofere posibilitatea de a-mi face propriul program
  3. Să-mi asigure continuitate și stabilitate
  4. Să vină la pachet cu colegi cool
  5. Să mă ajute să mă dezvolt

Sunt principalele 5 criterii care m-au determinat pe mine să aleg job-ul ăsta. Știam că e videochat, dar acum mi se pare de-a dreptul comic… fiindcă eu credeam că videochat-ul e cu totul altceva.

Dar hai să încep cu începutul, ajungem și acolo. M-am mutat în Iași odată cu începerea facultății, la fel ca multe dintre fetele cu care lucrez aici, adică anul trecut. Am venit cu prietenul meu, amândoi din Rădăuți, de lângă Suceava. Voiam neapărat să mă angajez, căci aveam mult timp liber: facultate 3 zile/săptămână. I-am spus prietenului meu că vreau să-mi găsesc ceva și l-am rugat să mă ajute. Ne-am distrat vreo 4 zile, căutând anunțuri pe internet și prin ziare, ba chiar și după ce am citit anunțul studio-ului în care lucrez acum.

Iubitul meu mi-a lansat o provocare: să merg la un interviu într-un studio de videochat. Or fi și în Rădăuți, dar eu n-am cunoscut niciodată pe nimeni care să lucreze în domeniu până să ajung în Iași. Aici, colegele de facultate îmi povesteau cu ciudă despre diverse fete și femei, care câștigă grămezi de bani. experiența avută la interviu imediat ce am ajuns acasă. La prima vedere, cele despre care vorbeau arătau și se comportau normal, însă colegele mele le priveau cu invidie mereu. Și acum mă întreb de ce oare…

Am acceptat provocarea lansată și am venit. Interviul a durat vreo 40 de minute. Când am ajuns acasă, i-am povestit iubitului meu totul, cap-coadă. M-a privit, m-a luat de mâini și m-a întrebat: <<Ce vrei să faci? Vrei să te angajezi? Dacă răspunsul tău este da, să știi că te sustin 100%. Ba mai mult, te ajut, dacă vrei.>> Am început să râd, cum adică să mă ajute?

Am spus da, m-am angajat. A fost o decizie importantă și sunt foarte fericită că mi-am asumat-o. Sunt norocoasă totodată să-l am pe omul iubit lângă mine, are niște idei fantastice.

Am început să lucrez și am observat că am foarte mulți admiratori, oameni care intrat în camera mea de chat să vorbească cu mine, să-mi facă complimente. Primele sesiuni private au fost lungi, și țin minte că nu făceam altceva decât să zâmbesc și să vorbesc în engleză despre nimicuri, cu accentul meu profund moldovenesc. Am lucrat pe un singur site timp de 5 luni de zile. Eram singura fată din studio care lucra așa, pentru că făceam mulți bani. Dar mai important de atât a fost discuția pe care am avut-o cu conducerea studio-ului, căci mi s-a propus să lucrez cu mai multe site-uri în paralel, 2 sau 3. Le-am spus că pentru mine este confortabil așa, că membrilor mei le pot acorda toată atenția și că vreau să devin full-time-on-site-only. Au fost de acord.

În tot timpul acesta, iubitul meu mi-a stat alături. Mi-a dat sfaturi, am făcut împreuna cercetare, cum îmi place mie să spun: adică stăteam seara când ajungeam acasă și urmăream alte modele, de top, cum vorbesc cu oamenii din camerele lor de chat, cum sunt îmbrăcate… Ce am observat, la cele mai multe, faptul că se comportau natural. Atât de firesc, și atât de normal vorbeau și zâmbeau și râdeau cu toată pofta. Nu era nimic regizat și oamenii vedeau asta, eu vedeam asta, și apreciam. Am făcut la fel.

Colegele mele nu mă privesc altfel, fiindcă nu afișez sumele pe care le câștig. Îmi rezerv banii pentru lucruri mai importante decât haine fițoase. Nu-mi lipsește nimic, și mă comport normal. Îmi vizitez părinții cât pot de des, și în continuare locuiesc cu iubitul meu.

Îmi place job-ul meu și mă văd făcând și în viitor. Le admir mult pe fetele care reușesc să rămână autentice, frumoase și naturale. Au multe de câștigat, printre care și bani.”

Articol scris de colega noastră. Numele ei și alte informații despre persoana ei, vor rămâne confidențiale. Putem spune că este o persoană foarte caldă, empatică, veselă în 99% din timp, discretă și cu picioarele pe pământ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *