Întrebări frecvente

Sunt adevărate sumele despre care spuneți că se câștigă?
Lucrând ca model de videochat, poți câștiga între 300 $ pe lună și poate 5000 $. De ce depinde acest câștig? De orele pe care le lucrezi în fiecare zi, de cât de bine vorbești o limbă străina, de cât de multă atenție oferi persoanelor cu care vorbești, de aspectul tău fizic etc. Poți câștiga din ce în ce mai mult, cu fiecare lună lucrată, dar este nevoie să fii serioasă și să vrei să lucrezi. Nu este suficient să fii frumoasa și atât 🙂
Pot să lucrez dacă nu am vârsta de 18 ani împlinită?
Colaborăm doar cu domnișoare care au împlinit vârsta de 18 ani. Site-urile partenere deasemeni verifică cu strictețe vârsta tuturor modelelor care se înregistrează.
Identitatea mea va fi dezvăluită dacă lucrez ca model de videochat?
Lucrăm pentru a păstra confidențială identitatea tuturor modelelor cu care lucrăm. Site-urile cu care colaborăm nu vor dezvălui sub nicio formă datele personale, iar echipa studio-ului deasemeni le va păstra sub cheie. Membrii întâlniți online vor face eforturi pentru a le afla, întrebând constant numele adevărat ori alte informații. Important este ca și tu să te asiguri că nu dezvalui informații despre propria persoană.
Pot lucra part-time?
În acest moment oferim posibilitatea de a lucra full time (8 sau mai mult de 8 ore/zi), sau part-time (5 ore/zi), program dedicat mai ales domnișoarelor care sunt studente.