Cum lucrăm noi?

Cuvântul care ne caracterizează: ALTFEL.
Suntem singurul studio din Iași care oferă posibilitatea de a lucra și NON-adult.
Ce înseamnă non-adult? Înseamnă ca fără a fi nevoie să arăți prea multă piele, poti câștiga sume importante de bani.
Simplu.
La 2 Lips Studio, noi interactionăm online cu persoane care caută experiențe pe care nu le au în viața de zi cu zi, sau pe care nu le pot avea.
Lucrând non-adult ai șansa să oferi consiliere și sprijin emoțional acestor persoane, în situații delicate, sentimentale. Pentru ei, acestea sunt problemele care au cel mai mare impact. Poate și tu ai trecut prin astfel de momente, și stii că a ajutat foarte mult faptul că ai putut discuta cu cineva. 
La 2Lips Studio, sa lucrezi non-adult înseamnă să conversezi cu persoane care sunt dispuse să plătească pentru timpul petrecut online alături de cineva care știe să asculte.
 
Poți alege să lucrezi Adult.
Vei vedea că întâlnești și persoane care să aprecieze calitățile tale fizice.
Nu știi limba engleză dar vrei să lucrezi, ești ambițioasă și determinată?
Hai în echipa noastră! Te ajutăm să înveți limba și să devii independentă!
Dacă dorești să lucrezi non-adult, trebuie: să știi limba engleză cel puțin la nivel mediu. Dacă nu îndeplinești această condiție, poți fi dezamagită să afli că: partenerii tăi de discutie pleacă, veniturile tale sunt mici chiar dacă ești foarte frumoasă sau foarte veselă sau foarte amabilă. 
De ce să te mințim? Trebuie să știi din start ce te avantajează și cum poți avea succes.
Alte mari avantaje: dovadă de empatie, stare de spirit pozitivă, simț al umorului si cel mai important, cunostințe de limbă engleză bune spre foarte bune. Aspectul fizic, după cum observi, ajunge pe ultimul loc. Căci oricat de frumoasă ai fi, nu poți pretinde din partea nimănui doar să te privească 🙂
Intră în contact cu noi. Sună chiar astăzi pentru un interviu:

0757 056 444

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *